Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Sommarens hetaste aktivitetskalender

Rykande färsk finns aktivitetskalendern att hämta på träfflokalerna. Har du boendestöd kan du få den levererad till tröskeln. Här på sidan kan du kika eller skriva ut. Vill du ha den med snigelpost kontakta någon av oss som jobbar. Kontaktuppgifter finns sist i kalendern.

Sommar, sol och bad är underbart och vi tankar inför resten av året. På förslag från deltagare har vi planerat många utflykter i aktivitetskalendern (PDF-dokument, 390 kB) där en kan kasta sig i böljan. Säkerheten vid bad är viktig och olyckan kan vara framme trots att en kan simma.

Vi värnar om er säkerhet. Därför har vår organisation nya riktlinjer vid bad i alla verksamheter inom Välfärd samhällsservice i Nacka kommun. Vi kan tyvärr inte ha badaktiviteter förrän personalen fått utbildning så bad sker så säkert som möjligt. Utbildningarna kommer att genomföras inom närmsta framtiden.

Vi i Socialpsykiatrin tackar alla för den gångna terminen. Tack vare er har vi en fantastisk gemenskap på träfflokalerna med mycket värme och skratt.

Ha en härlig sommar!

Sidan uppdaterades: