Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

IT-tekniker till Myrsjö rektorsområde, Nacka Kommun

Nacka kommun, Nackas kommunala skolor, Myrsjöskolan

IT-tekniker till Myrsjö rektorsområde, Nacka Kommun

Nackas kommunala skolor når goda resultat och genom beprövad samt ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Är du vår nya it-tekniker?

Vi söker nu en ny kollega som kan hjälpa oss att utveckla vår IT-verksamhet.  Vi tror att du har en djup och bred kunskap om allt inom IT och IT support och har en förmåga att hjälpa andra med varierande problem. Vi tror att du trivs i mötet med andra och har en förmåga att arbete självständigt och i grupp med IT-frågor och problemlösning inom detta område. Du är systemkunnig inom Windowsmiljö och har en bredd inom Googles olika tjänster. Om detta låter intressant hoppas vi att du söker detta jobb! Myrsjö rektorsområde söker nu en It-tekniker som vill vidareutveckla en idag välfungerande IT-miljö för våra elever och vår personal. 

Ditt uppdrag

I rollen som It-tekniker ingår du i Myrsjö rektorsområdes administration. Du tillhör och har din huvudsakliga placering på Myrsjöskolan. Tillsammans med kollegor leder du IT-arbetet för Myrsjö rektorsområde samt it-support.  Du planerar ditt arbete tillsammans med den administrativa chefen och de biträdande rektorerna på enheterna i rektorsområdet. Du hanterar och sköter om Myrsjöskolans datorer, chromebooks, iPads, skrivare, projektorer, telefoner, nätverk och övrig teknisk utrustning. Du arbetar aktivt med att den tekniska utrustningen fungerar felfritt.  Du har systemansvar för vissa system och ingår i nätverk både i rektorsområdet och i Nacka kommun. 


I rollen ingår även nedan arbetsuppgifter:


• Att hantera felanmälningar samt felsöka hårdvara och mjukvara på bland annat dator, Chromebook och iPad
• Att laga trasiga datorer och övrig teknisk utrustning
• Hantera inköp av reservdelar och ny teknisk utrustning
• Installation och vid behov ominstallation av datorer
• Att uppdatera, hantera och spärra appar och program kopplat till PC, chromebook och iPad
• Att stötta med behörigheter, användarnamn och lösenord till elever och kollegor
• Hantera in- och utlämning av cromebooks till elever
• Uppdatera skolans hemsida och SharePoint
• Följa upp budget kopplat mot IT och inköp.  

 

Din erfarenhet


För denna tjänst krävs att du har:

• Gymnasial utbildning
• Mycket god kunskap om datorer och skötsel av datorer
• Mycket god kunskap om windowsmiljö och Google-miljöerna
• Goda kunskaper om hemsidor, nätverk och felsökning av nätverk
• Intresse av att arbeta med barn och ungdomar
• God förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
• Erfarenhet av att hantera och sköta om datorer, chromebooks, iPads, skrivare, projektorer, telefoner, nätverk och övrig teknisk utrustning

 

Det är meriterande om du även har:

• Erfarenhet av liknande arbete på skola och/eller förskola
• Erfarenhet av arbete med IT-support
• Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar
• Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare eller liknande roll
• B-körkort.

 

Vi erbjuder


Som It-tekniker hos oss erbjuder vi dig en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Du får ta ett stort ansvar för ditt ansvarsområde samtidigt som du har ett team av kompetenta kollegor att samarbeta med. Du blir en viktig och central person som får möjlighet att utveckla så väl rollen som sättet att använda it inom Myrsjö rektorsområde.


Som anställd i Nacka kommun har du bland annat tillgång till förmåner som arbetstelefon, pedagogisk lunch, friskvårdsbidrag på 3 000 kr per år, köp av SL-kort via nettolöneavdrag och en mångsidig intern stödfunktion. I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara
kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Intresserad?

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ chef
Victoria Sjöberg på victoria.sjoberg@nacka.se.


Vi ser fram emot att få din ansökan!


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag 2024-08-05. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. För denna tjänst tillämpar vi provanställning. 


Observera! Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning(Länk till beställning). Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering.

Nacka är en av Sveriges mest attraktiva och välrenommerade kommuner. Med fokus på mål, resultat, hållbart medarbetarengagemang och ständig utveckling strävar Nacka efter att bli bäst på att vara kommun. Nacka kommun är arbetsgivaren för dig som med stor frihet förnyar och gör skillnad.

Myrsjöskolan ligger fint i naturen i Saltsjö-Boo, en dryg mil från Stockholm. På skolan arbetar 150 personer med 1230 elever från förskoleklass till årskurs nio. Vi har tre förskoleklasser där barnen på eftermiddagarna går på fritids tillsammans med sina blivande klasskamrater i åk 1-3. Skolan har även klubbverksamhet för åk 4-6. Myrsjöskolan är en övningsskola, vilket innebär att skolan tar emot många lärarstudenter från Stockholms universitet.

Vi vill vara en skola där elever och personal trivs och känner sig trygga, en skola med fokus på elevernas kunskapsutveckling och kunskapsglädje. Eleverna ska uppleva att deras tid på skolan bidrar till en positiv personlighetsutveckling. Vi arbetar för stor delaktighet för såväl elever och föräldrar som för personal. Vår strävan är att lära eleverna ta ansvar för sitt eget lärande och att vilja lära mer.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning:
Heltid
Tillträde:
Löneform:
Antal lediga befattningar:
1
Sysselsättningsgrad:
100
Ort:
Saltsjö-Boo
Län:
Land:
Sverige
Referensnummer:
2024/367
Publicerat:
2024-06-26 00:00:00
Sista ansökningsdatum:
2024-08-04

Sidan uppdaterades: