Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Händer på träfflokalerna vecka 28 och 29

Här kommer lite saxat från aktivitetskalendern och några nya uppslag som inte finns med.

Onsdag 12 lagas det lax i ugn på Café Lyktan. 37 kronor. Som hittat!

Torsdag 13 är det utflykt till Livrustkammaren. Nils möter upp utanför T-bana Slussen nere vid nackabussarna 15.00. Utflykten är gratis och vi bjuder på fika efteråt.

På Café Lyktan som är öppen 12.00 -14.30 bakar vår egen gästbagare surdegsbröd. Han bjuder på rykande varma mackor med smör som smälter och god västerbottenost. Vill man istället ha sällskap till middagen vankas det korvgryta på Träffpunkten 16.00. Svårt att välja?

Fredag 14 gör vi räkmackor på Träffpunkten för 15 kronor.

Tisdag 18 är det teater för dig 18 - 30 år. Föreställningen heter "Min mammas dotter" och spelas i Galärparken på Djurgården. Vill du veta mer om föreställningen så kolla här http://kulturhusetstadsteatern.se/parkteatern/Evenemang/2017/Min-mammas-dotter/ Möt upp Nils vid nackabussarna under Slussen 17.00. Nils har med picnic-filt och varsin god macka.

Onsdag 19 är det utflykt igen. Vart den går är ännu höljt i dunkel. Om du är med på kontaktlistan för sms eller e-post får du veta mer inom kort. I annat fall kan du kontakta Brith 070-431 60 21.

Torsdag 20 är det bio. Samma sak där. Kontakta Brith om du inte är med på kontaktlistan.

Fredag 21 bakas det nåt smarrigt på Café Lyktan. Senast vankades det pannkakstårta och körsbärspaj. Så kom gärna med förslag, recept och inköpslista så står vi för förkläden.

Blir du alldeles utmattad av alla aktiviteter kan du bara komma förbi någon av träfflokalerna, träffa folk, ta en fika, läsa dagens blad och snacka en stund.

Ha det gott där ute!

Sidan uppdaterades: