Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Akut uppdatering i SDK (säker digital kommunikation)

Läs mer...

Talliden tilldelas en varning

Med anledning av de uppmärksammade bristerna i verksamheten har Äldrenämnden tilldelat oss en varning.

Som vi informerat om tidigare här på webben och vid det informationsmöte som hölls tisdagen 23/4, har det i samband med en granskning uppmärksammats brister i vår verksamhet. Med anledning av det har Äldrenämnden i Nacka kommun tilldelat Talliden en varning.

Ett intensivt förbättringsarbete har pågått sedan bristerna påtalades och vi har redan åtgärdat en stor del av det som vi kritiserats för. Arbetet fortsätter nu framåt för att säkerställa att våra rutiner för uppföljning och kontroll är tydliga och att medarbetare har det stöd och den kompetens som krävs för att åtgärderna ska ha önskad effekt.

Alla som arbetar i verksamheten ser väldigt allvarligt på de brister som har framkommit. Under den dryga månad som vi nu har arbetat med att genomföra åtgärder med stöd, kontroll, uppföljning och kompetensutveckling ser vi stora framsteg. Vi är därför övertygade om att detta arbetssätt kommer att skapa en trygg och säker verksamhet.

Vi förstår att det kan finnas frågor och funderingar med anledning av ovanstående och välkomnar dig att kontakta mig om du undrar något.

Jessica Svanholm, verksamhetschef Nacka seniorcenter Talliden
Telefon: 08-718 92 33

Sidan uppdaterades: