Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Akut uppdatering i SDK (säker digital kommunikation)

Läs mer...

Med anledning av påtalade brister i verksamheten

En granskning har visat att vi på seniorcenter Talliden har brustit i vår dokumentation för hälso- och sjukvård samt vad gäller samverkan och delegering. Vi ser givetvis allvarligt på det som framkommit och har påbörjat arbetet för att åtgärda bristerna omgående. Boende och närstående är välkomna till informationsträff den 23 april 18.00.

Den granskning som har genomförts var initierad av äldreenheten på Nacka kommun. De brister som har identifierats handlar om bristande dokumentation för hälso- och sjukvård och brister i samverkan och delegering.

Ett åtgärdsarbete har redan satts igång för att genomföra de förändringar som krävs. Vi har tillsatt en extra resurs i form av en förändringsprocessledare som stöd och handledning för arbetet under en period. Processledaren kommer att stödja och handleda personal och ledning och ge insikt och kunskap för att åtgärderna ska få önskad effekt.

Ett arbete inleds även för att förbättra samverkan och kommunikation mellan olika yrkeskategorier på Talliden, det vill säga mellan sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och läkare.

Med anledning av detta vill vi bjuda in till en informationsträff den 23 april klockan 18.00 på Nacka seniorcenter Talliden

Kontakt
Har du frågor kring ovanstående är du välkommen att höra av dig!
Jessica Svanholm, verksamhetschef Nacka seniorcenter Talliden
Telefon: 08-718 92 33
Karin Kollberg, affärsområdeschef Nacka seniorcenter
Telefon: 08-718 82 35

Sidan uppdaterades: