Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Snart är januari slut och det har passerat en hel månad sedan vi firade jul. Vi har många fina minnen från högtiderna och vill här passa på att visa några bilder från julmarknaden och julafton.

Det är något speciellt med julmarknader, de skapar förväntningar inför stundande julhelg och väcker många minnen hos våra kunder. Sofieros årliga julmarknad var välbesökt och omtyckt, våra kunder och besökare passade på att inhandla lite julgodis eller fina hantverk. Självklart spelades julmusik och doften från kryddnejlika, apelsin och glögg spred sig i rummet. Efter marknaden satt de som ville kvar framför öppna spisen med en kopp varm glögg.

Julmarknad-2019-630x400.gif

Julig-loppis630x400.gif

Prints630x400.gif

Glögg-vid-brasan630x400.gif

Så var det äntligen dags för julafton. Dagen inleddes med kärt besök av Ingegärd och Hasse som spelade julmusik för oss. Medan våra kunder njöt av julmusiken så dukade personalen med fina dukar och festporslin och i köket lagade kockarna den goda traditionella julmaten. Det doftade ljuvligt från köket och stämningen var på topp när vi sedan samlades kring borden och önskade varandra en god jul.

Julmusikanter630x400.gif

Dukar-julbord630x400.gif

Dukar-julbordet630x400.gif

Julbordet630x400.gif

Text och foto: Robert, undersköterska

Sidan uppdaterades: