Redan klockan 07:00 var köket i full gång med misanplas. Det ska vara mycket som klaffar en sån här dag. Förberedelser av desserter, primörer som ska ansas, buljong som ska kokas, ja allt behöver vara perfekt.
Även förberedelser med vacker dukning, fina kläder togs på dagen till ära, en och annan nagel målades och hår rullades.
Nobel lunch 2021 var lyckad och mycket uppskattad av alla på Sjötäppan. Att få samlas till fest är alltid trevligt både för kunder och personal. Vacker dukning ackompanjerades av mycket god mat, många skratt och höjda glas med ett och annat tal.
Det kunde inte vara finare, jag lovar berättar en medarbetare. En herre klappade händerna länge när maten bars in, och han talade länge om Alfred Nobel.
Bild: Marlena Jung undersköterska och ideskapare till texten, Daniel Lindgren köksansvarig kock och menyansvarig för kalaset, Sonya Said Ghiyasuddin Undersköterska och skapare av efterrätten.
Sidan uppdaterades: