Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nu är trettondagen passerad och julhelgerna över för denna gång. Trots att senaste veckan snarast har bjudit på stormar och höstigt väder så hade vi en varm julstämning hos oss veckan före jul. Den 20 december hade vi t.ex. jullunch på seniorcentret och alla våra boende, deras anhöriga och våra daggäster var bjudna. Vi samlades i Sjösala som för dagen var ommöblerad till en jättestor matsal, vi var närmare 100 personer som var där och njöt av den goda maten.

Vi blev även bjudna på underhållning av en av våra boendes anhöriga som spelade gitarr och sjöng julsånger för oss. Mycket uppskattat!

Självklart serverades jullunch även på julafton, men då dukade vi upp på respektive avdelning som alla var vackert pyntade.

Vi på Sjötäppan vill passa på att tacka alla våra kunder, deras anhöriga och vår fina personal för det gångna året. Vi ser fram emot det nya året 2019 och hoppas på många fina, festliga och självklart även alldeles vardagliga dagar tillsammans med er.

På bilden syns vårt HSL- team som består av sjuksköterskorna Lenita Häger, Tina Warfinge och Camila Fernandez, sjukgymnast Henrik Sinkkonen samt arbetsterapeut Camille Perus.

Text och foto: Ali, undersköterska

Sidan uppdaterades: