Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nu är vintern och kylan här, härligt förvisso, men ibland är det skönt att tänka tillbaka på den långa och varma sommaren. Här är bilder från ett par dagar vi minns extra väl:

Det har blivit en tradition att åka på somrig kyrkolunch till Uppenbarelsekyrkan i Saltsjöbaden. Denna gång var vi nästan 60 personer som åkte dit, vi hade tur med vädret som var soligt och varmt. När vi kom fram blev vi bjudna på välkomstdricka, vi var ute en stund i den vackra naturen runt kyrkan innan vi gick in.

Det blev andakt och stämningsfull musik i kyrkan, vi fick även berättat för oss om kyrkan och dess historia. Därefter samlades vi i församlingshemmet där vi bjöds på god mat och dryck. Till kaffet blev det inte bara tårta utan även allsång, vi var alla mycket nöjda och glada efter den fina utflykten.

En sensommardag hade vi äppeltema på seniorcenter Sjötäppan. Både personal och boende var ute i trädgården och skördade äpplen som vi sedan kokade saft och kräm av. Turligt nog räckte äpplena även till några smarriga äppelkakor, vi hjälptes alla åt med att skala äpplena och baka.

Vi plockade även vackra kastanjer i vår trädgård, de var både vackra att se på och sköna att känna på.

Text och foto: Ali, undersköterska

Sidan uppdaterades: