Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Akut uppdatering i SDK (säker digital kommunikation)

Läs mer...

Tjugondedag jul är här och julhelgerna över för denna gång. Vi minns en stämningsfull julmånad som bjöd på många vackra och lagom kalla vinterdagar. Här är några bilder från julkonserten som Ektorpskören bjöd oss på en eftermiddag veckan före jul.

Ektorpskören, som består av en härlig blandning av våra boende, anhöriga, personal och besökare, sjöng under ledning av Charlotta Ekdahl och ackompanjerade av Olle Eilestam. Vackert och stämningsfullt som alltid!

Idag har vi också sjungit tillsammans då det var dags för årets julgransplundring. De som ville dansa runt granen gjorde det och vi andra sjöng med i de traditionella sångerna.

Vi tömde det som fanns kvar i förråden av glögg och pepparkakor och Pia annonserade äntligen vinnarna i tävlingen "Ektorps finaste pepparkakshus 2018". Många boende och besökare har deltagit i omröstningen och vinnare blev slutligen hus nr. 11 (vänster på bilden nedan) som var designat och monterat av nattpersonalen. Stort grattis till första priset som var en korg med blandade godsaker!

God fortsättning på det nya året 2019!

Text och foto: Mari, webskribent

Sidan uppdaterades: