Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nu är det dags för höstens naturstädning 2024

Varje vår och höst ges skolklasser och ungdomsföreningar möjlighet att städa naturen i Nacka. Anmälan till höstens naturstädning inleds tisdag den 17 september från klockan 17.00. Städningen genomförs valfri dag mellan fredagen den 27 september och söndagen den 13 oktober.

Det blir inte bara rent och fint i en natur som mår bättre, utan deltagande föreningar och elever i skolor och förskolor som utför städningen får också ett bidrag på 800 kronor per område för utförd städning och avrapportering till sin förenings- eller skolkassa.

Anmälan startar tisdag den 17 september vid olika klockslag från klockan 17.00 i de fyra kommundelarna. Klockslaget för respektive område hittar du på vår anmälningssida via länken nedan. Genomförande sker mellan fredag den 27 september och söndag den 13 oktober.

Det finns 186 uppdelade städområden i kommunen man kan anmäla sig att naturstäda i.

På webbsidan för anmälan även finns kartor, som också kan skrivas ut, med specifik information om varje städområde och var man lämnar sina sopsäckar för upphämtning. Säckarna hämtas i stadshuset från och med vecka 39 och vidare under städperioden.

Läs mer och skicka in anmälan på vår webbsida.

Sidan uppdaterades: