Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Simstjärna gästade idag föreningslivets frukostmingel

Tidigt idag samlades Nackas föreningsliv för att få ta del av Therese Alshammars reflektioner från hennes idrottsliv. Hon delade bland annat med sig av hennes bästa tips för att få så många som möjligt att vara aktiva, så länge som möjligt.

Den främsta nyckeln till att få barn och unga att fortsätta idrotta är att skapa en plats där de kan vara trygga och känna sig sedda av både lagkamrater och lagledare.

– Att få prata om mina erfarenheter inom idrotten och summera de viktigaste egenskaper som tränare och ledare haft som fått mig att utvecklas och trivas, känns viktigt. Dels för att jag aldrig hade utvecklats utan det positiva ledarskap jag stött på, dels för att jag idag står här som förälder och får berätta om hur jag får mina barn att vara fysiskt aktiva och vilja stanna inom idrotten, säger Therese Alshammar.

– Det är väldigt roligt att ge föreningslivet en stund med Therese Alshammar. Therese lärdomar från hennes liv inom idrotten hoppas jag ska kunna bidra till ledarna i Nackas föreningars fortsatta arbete, säger Anders Mebius, kultur- och fritidsdirektör.

Syftet med våra frukostmingel är att skapa en mötesplats för föreningslivet i Nacka, där alla parter kan dela erfarenheter och lärdomar med varandra, och ett tillfälle för inspiration.

670_anders_therese.jpg

Tillhör du en förening i Nacka och vill delta på nästa mingel? Anmäl ditt intresse till elin.brandefalk@nacka.se

Sidan uppdaterades: