Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Februari

Föreningar – ansök om bidrag senast den 25 februari

Nu börjar det närma sig sista ansökningsdagen för idrotts- och fritidsföreningar att söka investerings- eller projektbidrag. Bidragen ska användas för att utveckla och höja kvaliteten i föreningars verksamhet, eller användas för att renovera eller bygga till föreningens anläggning. Sista dagen att ansöka om bidragen är den 25 februari.

Projektbidrag

Syftet med projektbidraget är att föreningar ska få möjlighet att genomföra projekt som kan utveckla och höja verksamhetens kvalitet.

Projektbidrag kan sökas två gånger per år, och årets första ansökningsperiod avslutas den 25 februari. Ansökan ska avse projekt som föreningen planerar starta det kommande halvåret.

Investeringsbidrag

Investeringsbidraget ska underlätta för föreningar att renovera eller göra ny-, till- eller ombyggnad av egen anläggning. Investeringsbidraget ska även ge en möjlighet för föreningar att göra underhållsarbeten i egna anläggningar och lokaler. En förening beviljas högst 50 000 kronor för en investering i sin anläggning eller lokal per ansökningstillfälle.

Investeringsbidrag ska sökas i god tid innan byggnationen påbörjas och kan sökas två gånger per år.

Alla föreningar som söker bidrag behöver vara godkända som en bidragsberättigad förening i Nacka.


Länk till ansökningssida för idrotts- och fritidsföreningar Föreningsbidrag för idrott och fritid för barn och ungdomar | Nacka kommun

Sidan uppdaterades: