Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Akut uppdatering i SDK (säker digital kommunikation)

Läs mer...

JM Entreprenad söker praktikanter

JM Entreprenad är ett stort byggbolag som just nu är verksamma i Nacka. De söker två praktikanter till en byggarbetsplats.

Nacka kommun har som krav när företag upphandlas att de ska kunna erbjuda praktikplatser. JM Entreprenad är upphandlade av Nacka kommun och de kan nu erbjuda två praktikplatser vid en byggarbetsplats i Norra Skuru i Nacka. Praktikanterna kommer att arbeta tillsammans med ett tiotal anställda på JM Entreprenad för att lära sig olika yrkesroller inom en byggarbetsplats.

Villkor

JM Entreprenad erbjuder två praktikplatser på heltid (40 timmar/veckan) och praktikens längd är tre månader med chans till förlängning. Praktiken startar i augusti/september 2017. Kandidaten ska vara intresserad och ha viljan att lära, vara ordningsam och passa tider samt kunna hantera det svenska språket så pass bra att det fungerar på en byggarbetsplats. Arbetsgivaren ser gärna kvinnliga sökanden.

JM Entreprenad anställer regelbundet till olika yrkesroller inom företaget men anställning är inget löfte efter praktiken.

Har ditt företag kunder som är intresserade av att lära sig yrket som byggarbetare?

Kontakta oss så berättar vi mer:

Tomas Haraldsson, arbets- och företagsenheten, Nacka kommun, telefon: 08-718 88 29, e-post: tomas.haraldsson@nacka.se

Sidan uppdaterades: