Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Akut uppdatering i SDK (säker digital kommunikation)

Läs mer...

Bli en vintercyklist i Nacka och njut av cykelglädjen året runt

Har du funderat på att cykla även när det är kallt ute? Nu har du chansen att upptäcka vinterns fördelar med cykling genom vårt vintercyklingsprojekt. Skicka in din ansökan senast den 30 oktober för att vara med. Anmälan öppnar 8 oktober.

Sista dag för ansökan är 30 oktober

Som deltagare åtar du dig att cykla minst tre kilometer, minst tre gånger i veckan, mellan 1 december och 28 februari. Du blir samtidigt en inspiratör för andra, och tillsammans kan vi öka intresset för cykling även när vintervädret är som kallast.

Visst kan du cykla på vintern, testa du också

Här kan du läsa mer: nacka.se/vintercyklist

Nacka kommun står för dubbdäck och montering

I vintercykelprojektet sponsrar vi dig med dubbdäck av normalstandard och tar hand om monteringen på en cykelverkstad. Har du en elcykel eller mountainbike och behöver mer än 120 dubb per däck, står du själv för eventuell mellanskillnad.

Besked senast den 4 november

Sista dagen att anmäla sig är den 30 oktober. Vi kommer att meddela dig senast den 4 november om du blivit en av våra vintercyklister eller om du inte kom med denna säsong. Vi hoppas att du, som vintercyklist, kan inspirera fler i din närhet att ta cykeln även när vintern visar sig från sin tuffaste sida.

Anmäl dig här

Vintercyklist 2024/2025 anmäl dig här

Sidan uppdaterades: