Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Bevakning av Södra länken i appen Trafiken.nu

Nu kan du som pendlar till och från Nacka och Värmdö via Södra länken få trafikinfo om tunneln i realtid via den skräddarsydda bevakningen i appen Trafiken.nu.

Om du som trafikant vill hålla dig uppdaterad på trafikläget har Trafiken.nu tagit fram en skräddarsydd bevakning till Trafiken.nu-appen som ger dig notiser om kövarningar och stängningar av Södra länken i både väst- och östgående riktning.

Läs mer om hur du kan skapa en bevakning av trafikflödena i Södra länken nedan.

Bevakning av Södra länken i appen Trafiken.nu | Trafiken.nu Stockholm

Vad är trafiken.nu?

Trafiken.nu är en tjänst som visar samlad information om trafiken i Stockholmsområdet. Syftet är att göra ditt resande så smidigt som möjligt.

Tjänsten presenterar aktuella störningar, planerade vägarbeten och trafikstörande evenemang. Som användare får du en samlad och aktuell bild av trafikläget så att din resa blir enklare att planera oavsett om du åker bil, motorcykel, promenerar, cyklar eller åker med kollektivtrafiken.

Trafiken.nu Stockholm är en del av Trafik Stockholm som arbetar på uppdrag av Stockholm stad, Trafikverket och Nacka kommun och ett samarbete mellan Trafikverket och Stockholms stads trafikkontor.

Sidan uppdaterades: