Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Vi upplever just nu stora driftstörningar i telefonin. Felsökning pågår.

Läs mer...

Nyheter om trafik, vägar och resande

Ny tillfällig bussterminal öppnar i Slussen på måndag

Från och med måndag 19 augusti kl. 05.00 öppnar den tillfälliga bussterminalen vid Slussen. Härifrån kommer de flesta av bussarna från Nacka och Värmdö att gå fram till att bussterminalen i Katarinaberget är klar hösten 2025.

Tunnelsprängningarna klara i Nacka

Under sommaren har den sista tunnelfronten tagit sig över kommungränsen mellan Nacka och Stockholm. Det innebär att alla tunnelsprängningar i Nacka kommun är avslutade.

Nattarbete vid Finntorpsbron 13–14 augusti

I början av augusti påbörjades rivningen av Finntorpsbron. Natten mellan 13–14 augusti, klockan 21:00-05:00, kommer vi att lyfta bort den gamla brodelen över körbanorna. Trafiken kommer då tillfälligt att ledas om via en grusbelagd väg på byggarbetsplatsen. Flaggvakter kommer att finnas på plats. Arbetet sker på natten för att störa trafiken så lite som möjligt. I övrigt kommer rivningsarbetet att ske dagtid. Vi tackar för ert tålamod.

Finntorpsbron pensioneras - så här påverkas du

Gång- och cykelbron mellan Finntorp och Ekudden har varit en trotjänare sedan 1960-talet men ska nu rivas. Arbetet med att byta ut bron startar vecka 32 och beräknas vara klart sommaren 2025.

Nya trafikplats Skvaltan är klar

Ombyggnaden av trafikplats Skvaltan är klar och fredagen den 5 juli öppnade Trafikverket anslutningen till Jarlaberg. Det innebär att trafikanter enkelt och smidigt kan ansluta till väg 222, Värmdöleden.

Visar 5 av 230 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: