Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
April

Gång- och cykelbro över Värmdöleden renoveras för att hålla länge

Med start i mitten av april börjar arbetet att renovera gång- och cykelbron som går över Värmdöleden i Saltsjö-Boo, mellan Telegramvägen och Prästkragens väg. Under arbetet smalnas gång- och cykelbanan av, men bron kommer fortsatt vara öppen för passage. Arbetet beräknas vara klart i slutet av juli.

Renoveringen av bron är en normal underhållsåtgärd för att bron ska hålla länge. Arbetet startar i mitten av april och beräknas vara klart i slutet av juli.

Påverkan på trafiken

Gång- och cykelbanan smalnas av, men är öppen för passage under arbetet. Underlaget kan vara ojämnt, så iaktta försiktighet. Ta även hänsyn till de som arbetar på bron, såväl som andra trafikanter.

Alternativ resväg

Har du möjlighet, välj gång- och cykelbron mellan Moravägen och Prästkragens väg. Från Telegramvägen, tar du in på Sätervägen, i riktning österut, och fortsätter cirka 450 meter fram till Moravägen där du tar höger till gång- och cykelbron som leder till Prästkragens väg.

Karta som visar renoveringen av gång- och cykelbro över Värmdöleden, mellan Telegramvägen och Prästkragens vägKarta som visar gång- och cykelbron över Värmdöleden, mellan Telegramvägen och Prästkragens väg, som ska renoveras.

Utförande entreprenad: E-schakt Entreprenad AB
Byggledning: Johan Karlsson
Trafik och utemiljö Nacka kommun, lämna synpunkter eller felanmälan

Sidan uppdaterades: