Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Stadsutveckling & trafik

Nyheter om stadsutveckling och trafik

Upptäck Hästholmsparken på Kvarnholmen

Den fina lilla utsiktparken på Kvarnholmen har friskats upp och är en välkomnande och grönskande plats i härligt öppen miljö med en fantastisk utsikt. Här finns nya planteringar, ny utsiktsplats och nya utemöbler i parken som bjuder in till flera aktiviteter.

Nya trafikplats Skvaltan är klar

Ombyggnaden av trafikplats Skvaltan är klar och fredagen den 5 juli öppnade Trafikverket anslutningen till Jarlaberg. Det innebär att trafikanter enkelt och smidigt kan ansluta till väg 222, Värmdöleden.

Bergunderhåll på Hästholmsvägen

Kommunen genomför kontinuerligt inspektion och underhåll av bergsbeståndet och just nu pågår ett underhållsarbete vid bergskärningen längs Hästholmsvägen, vid bron mellan Henriksdal och Danviksklippan.

Parkbänkar i Orminge fräschas upp

Parkbänkarna i Centrala parken i Orminge har plockats in för uppfräschning av årets sommarjobbare i Nacka kommun. Bänkarna nymålas i regnbågens färger och placeras ut igen inför 2024 års Pride.

Ny gång- och cykelväg öppnar i Orminge

En ny gång- och cykelväg öppnar upp i Orminge. Den ligger strax intill skolgården vid Ormingehus och kommer att sammanfoga olika delar av centrumkärnan i Orminge vilket också förbättrar framkomligheten.

Visar 5 av 524 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: