Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Fortsatt risk för halka och trafikstörningar

Morgonens oväder har skapat problem i trafiken och Nackas salt- och plogbilar har varit ute och jobbat för fullt sedan i natt. Just nu pågår plogning av alla lokalgator. Det kan fortfarande vara halt på sina ställen. Ta det försiktigt och avvakta gärna tills i morgon med att ge dig ut på vägarna om du kan.

Under natten till måndag slog snöovädret till över hela Stockholmsområdet. Redan sent på söndagskvällen var Nackas saltbilar ute och preparerade vägarna, och tidigt på morgonen skickades de ut igen. Bussgatorna har plogats två gånger under morgonen, samtidigt som det har skottats runt busshållplatser och i trappor, för att underlätta för alla som måste ta sig till jobbet. Busstrafiken har fungerat, om än med förseningar. Några bussar har fastnat i halkan men kommit loss efter att vi varit ute och hjälpt till. Vi har inte fått några rapporter om olyckor.

Fortsatt plogning hela kvällen

Under måndagsförmiddagen plogades bussgatorna en tredje gång. Samtidigt inleddes plogning av alla lokalgator, vilket beräknas fortsätta under hela dagen och kvällen. Vi avslutar med sandning och räknar med att bli klara under natten till tisdag.

Håll dig uppdaterad via smhi.se och trafiken.nu

Du kan även följa vårt arbete med att hålla vägarna farbara via nacka.se/aktuellt-vinterunderhall

Sidan uppdaterades: