Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Kommande nattarbeten i Orminge

Ombyggnationen av Mensättravägen närmar sig sitt slut och vecka 50, natten måndag till tisdag är det dags för linjemålning. Nattarbeten kommer även att utföras på Kanholmsvägen, Edövägen och vid Ormingeringen/Kanholmsvägen under vecka 50 och 51.

Nu börjar ombyggnationen av Mensättravägen närma sig sitt slut, i veckan är det dags för linjemålning. På Kanholmsvägen ska vägen fyllas ut och vid Edövägen/Mensättravägen ska belysningstolpar monteras. Avslutningsvis så pågår schaktarbeten för fjärrvärmeledningar vid Ormingeringen/Kanholmsvägen.

Mensättravägen

Ombyggnationen av Mensättravägen börjar närma sig sitt slut och under vecka 50 ska trafiklinjer målas på vägen. Arbetet genomförs natten måndag till tisdag mellan klockan 20.00 och 05.00.

Kanholmsvägen

Vägen vid infarten till OK/Q8 ska fyllas ut med fyllnadsmassor som ett steg i att färdigställa vägen. Nattarbete kommer att utföras under vecka 51, söndag till måndag samt måndag till tisdag samma vecka.

Edövägen/Mensättravägen

Vecka 50 natten torsdag till fredag klockan 01.30  till 05.00 ska belysningsstolpar monteras vid cirkulationsplatsen Edövägen/Mensättravägen. Ett körfält kommer att stängas av när arbetet utförs och flaggvakter finns på plats för att vägleda trafiken.

Ormingeringen/Kanholmsvägen

Här pågår arbetet med nya vatten- och fjärrvärmeledningar. Under vecka 50 ska det schaktas och vissa arbeten kommer att utföras på natten.

Nattarbete

Vissa arbeten måste genomföras på natten för att minimera påverkan på framkomligheten och minska risken för olyckor under högtrafik. Nattarbeten genomförs som regel mellan klockan 20.00 och 05.00 och flaggvakter finns på plats för att vägleda trafiken. Närboende som vi tror kan bli störda får särskild information inför nattarbetet, i trapphus eller i brevlådan.

Sidan uppdaterades: