I september 2018 trädde Webbtillgänglighetsdirektivet i kraft i Sverige och alla andra EU-länder. Lagen innebär helt kort att webbplatser, extranät, intranät och appar ska uppfylla kraven på tillgänglighet enligt en viss standard. Även dokument och filmer som du länkar till ska vara tillgängliga.
Bild, text och form − från idé till färdig produkt.
I Nackas digitaliseringsprocess samlar vi oss över verksamhetsgränserna för att sammanföra olika kompetenser som behövs för att vi tillsammans ska kunna prioritera, stödja och följa upp nyttan som vi skapar med våra digitaliseringsinsatser. Tack vare vår etablerade process så vet vi att vi lägger resurser på rätt saker och skapar förutsättningar för att få önskad effekt – alltid med fokus på Nackabornas bästa.
Rapporten presenteras i januari 2025 – välkommen tillbaka!
Här kan du som är anställd i Nacka kommun läsa mer vårt hälsoutbud och de hälsoerbjudanden som du kan ta del av.
Nacka kommun kravställer elektronisk handel i våra upphandlingar eftersom vi kan erbjuda alla leverantörer en lösning för e-handel.
Version: 2017-06-09 • Webb: www.areteakademi.se Observationsprotokoll för observatörer och rektorer Detta observationsprotokoll utgår från Skolinspektionens ämnesgranskningar och Arete Akademis
Gå till Digitaliseringsrapport 2024 Gå till Digitaliseringsrapport 2023 Gå till Digitaliseringsrapport 2022 Nytta 2022 Nytta 2022 ‹ Gå tillbaka till startsida Digitaliseringsrapport 2022 Värdet
Årligen gör vi uppföljning av digitalisering i Nacka genom en digitaliseringsrapport. Via rapporten sammanfattas hur digitaliseringsarbetet rör sig framåt och vilka utmaningar som vi står inför. Våra mätningar och analyser blir viktiga beslutsunderlag för framtida satsningar.
Varje år presenteras Nackas digitaliseringsindex i kommunens digitaliseringsrapport. Digitaliseringsindex är den indikator som vi använder oss av för att få en översiktsbild av Nackas digitalisering. Indexet är en sammanslagning av tre delar; förutsättningar, resultat och nytta.