Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Vad alla föräldrar borde göra, och varför det är så svårt – 13 november

Välkommen till en föräldraföreläsning med psykologen Kajsa Lönn Rohdin som har många års erfarenhet av arbete med föräldrar och barn. Under föreläsningen hjälper Kajsa bland annat till att sålla i det enorma informationsflödet med hjälp av "Den psykologiska tallriksmodellen".

Föräldraskap väcker många frågor. Hur ger jag mitt barn en bra självkänsla? Vad är egentligen lagom mycket skärmtid? Hur sätter jag gränser som fungerar? Även om vi vet ungefär vad vi borde göra så leder inte alltid kunskap till handling.

Under föreläsningen hjälper psykologen Kajsa Lönn Rhodin till att sålla i det enorma informationsflödet med hjälp av "Den psykologiska tallriksmodellen". Hon ger även verktyg för att överlista vår urtidshjärna och minska risken för att hamna i de vanligaste föräldrafällorna.

Kajsa hade 2021 en uppskattad föräldraföreläsning och är nu tillbaka för att dela med sig av nya insikter och strategier för ett framgångsrikt föräldraskap.

Om föreläsaren

Kajsa Lönn Rohdin har många års erfarenhet av arbete med föräldrar och barn. Kajsa är legitimerad psykolog och psykoterapeut och har tillsammans med psykologen och forskaren Maria Lalouni skrivit böckerna Vad alla föräldrar borde få veta och Vad alla föräldrar borde göra, om föräldraskap samt utvecklat föräldraträffarna Alla Barn i Centrum (ABC).

Datum och tid

13 november klockan 19.00-20.30

Plats

Föreläsningen ges i första hand på plats i Nacka kyrka. Där kan du också ställa frågor till föreläsaren. Föreläsningen live-sänds också, men då kan du inte ställa frågor eller delta i diskussioner.

Intresseanmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka

Här finns anmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka.

Se live-sändning av föreläsningen

Här kommer du att kunna se live-sändningen.

Sidan uppdaterades: