På Nacka.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder nödvändiga kakor. Läs mer om kakor
Vill du göra inställningar och acceptera delar av kakorna?
Hantera kakor
Ann kommer att berätta om hur vi får barn mellan noll och fem år att utveckla sin förmåga att äta och gilla mat. Hon kommer att ge oss tips kring hur vi kan stödja barn i ätandet, hur vi förebygger matallergier samt hur vi får maten så näringsrik som ett växande barn behöver. Vi kommer också få veta hur socker och snabba kolhydrater påverkar våra kroppar. Dessutom får du råd om hur du kan hantera en liten matskeptiker.
Ann Fernholm har disputerat i biokemi och är vetenskapsjournalist.
Hon har arbetat för bland annat SVT:s Vetenskapens värld, Dagens Nyheter, Dagens Medicin och Forskning och Framsteg. Ann är också författare till bland annat Stora boken om barn och mat.
Föreläsningen ges i Nacka kyrka, den 25 september klockan 19.00-20.30. Ingen föranmälan krävs. Deltagandet är kostnadsfritt och i samband med föreläsningarna erbjuds aktiviteter för barn i åldern 5-12 år.
Sidan uppdaterades: