Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Nynvigning av Fisksätra centrum

Efter många månaders arbete står Fisksätra centrum nu återigen redo att välkomna boende men även gamla och nya besökare. Under fredagen den 6 september invigdes det nyrenoverade centrumet, som genomgått en omfattande upprustning och ombyggnad med fokus på att det ska vara trivsamt, tryggt och trevligt att besöka centrumanläggningen. Utöver uppgraderade kundstråk och butiksytor har även fasader och entréer förnyats med förbättrad belysning.

- Vi har verkligen sett fram emot nyinvigningen av Fisksätra Centrum. Ett närcentrum som är en viktig plats för de boende i området men som vi även tror kan locka till sig besökare som tycker det är värt resan. Till- och ombyggnaden har bestått av att modernisera de tekniska installationerna, förvandla ytskikt i kundstråk och butiksytor, satt nya entréer och nya fasadpartier. Allt för att skapa ett trivsamt och levande centrum och det tycker jag vi lyckats med, säger Caroline Pettersson, chef marknad och kommunikation på Stena Fastigheter i Stockholm

Caroline Pettersson Stena Fastigheter AB

På bild, Caroline Pettersson, chef marknad och kommunikation på Stena Fastigheter i Stockholm

Fisksätra centrum - en naturlig knutpunkt

När Fisksätra utvecklas blir det också bättre möjligheter för närservice, kultur och fritidsaktiviteter. Genom upprustningen och ombyggnaden av Fisksätra Centrum skapas en attraktiv mötesplats, där människor kan träffas, uppleva gemenskap och ta del av ett brett utbud av både handel och aktiviteter.

Under invigningsdagen deltog lokala företagare, besökare, och boende för att få en första glimt av de nyrenoverade lokalerna. Många uttryckte sin uppskattning över centrumets nya utseende och den förbättrade miljön.

Med ett återuppbyggt och renoverat centrum hoppas man på en nystart för hela området, där både lokal handel och social samvaro blomstrar.

Sidan uppdaterades: