Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Nacka i topp mot ett hållbart resande

Nacka hamnar på plats fyra av landets 290 kommuner i omställningen mot ett mer hållbart transportsystem. Det visar föreningen Gröna Mobilister i en ny rapport.

Utökad satsning på svenskundervisning i Fisksätra och Igelboda

Med start i slutet av september erbjuder Nacka kommun ytterligare två tillfällen för Nackabor att delta i svenskundervisning i sin närmiljö. Undervisningen är frivillig och kostnadsfri och genomförs en gång i veckan i Fisksätra Folkets Hus och en gång i veckan på Igelboda skola.

Nu går det att söka kulturstöd igen

Ansökan för litet projektstöd under hösten 2024 är nu öppen. Litet projektstöd kan sökas för offentliga kulturevenemang av mindre ekonomisk omfattning upp till 40 000 kronor. Ansökan är öppen så länge medel kvarstår i budget och avser projekt som kommer genomföras senast 31 december 2024.

Vad händer i Orminge?

Det är många projekt som pågår och fler kommer att starta i höst för ett tryggt, tillgängligt och levande Orminge.

Nackas företagsklimat i topp 15

Nacka klättrar 33 placeringar i årets rankning av kommuners lokala företagsklimat och befinner sig nu på 14:e plats bland Sveriges 290 kommuner – och tredje bäst i länet. Det visar Svenskt Näringslivs årliga rankning som publicerades idag. Störst förbättring sker på områdena “Upphandling” och “Service och bemötande”.

Visar 5 av 1165 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: