Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juli

Framtidsdialogen på Mitt 133-festivalen i Fisksätra

Mitt 133-festivalen är tillbaka vid Fisksätra torg och Fisksätra IP. Här upplever du musik, dans, sport, hoppborg tillsammans med ansiktsmålning och mycket mer. På plats fanns också representanter för Framtidsdialog Nacka, för att svara på frågor om kommunen och höra vad det finns för behov, önskemål och krav för att framtiden ska bli den bästa möjliga för Nackaborna.

Med Framtidsdialog Nacka bjuder kommunen in till en öppen dialog om hur vi skapar ett ännu bättre Nacka framåt. Vår förhoppning är att Nackabornas tankar, frågeställningar och idéer om framtiden öppnar upp för nya diskussioner – och hjälper till att prioritera och utveckla kommunen på sikt.

På Mitt 133-festivalen gavs möjlighet att lämna sina svar i Framtidsdialogen via paddor som kommunen hade med på plats eller genom att komma in på frågesidan med sin mobil via en QR-kod som representanterna hade på sina tröjor och på de solstolar som fanns på plats för att kunna chilla och ge sina svar i lugn och ro.

Möjligheten att ge sina förslag väckte nyfikenhet och engagemang hos både stora och små, med många samtal om Fisksätra förr, idag och i framtiden samt en hel del dialogsvar för kommunen att begrunda.

Framtiden blir vad vi gör den till – tillsammans

Vill du vara med och forma hur vi bor, lever och verkar i Nacka? Genom framtidsdialogen vill vi på Nacka kommun moderera en öppen dialog om vår gemensamma framtid i Nackasamhället.

Vad tycker du om ditt kvarter och om Nacka i stort? Hur kan vi öka tryggheten, tänka mer hållbart och skapa ett samhälle där idéer kan växa? Kort och gott: Hur blir vi en ännu bättre plats för alla. Välkommen att delta du också!

Läs Framtidsdialogen och lämna dina synpunkter, åsikter och önskemål.

Mitt 133-festivalen i Fisksätra

Festivalen hålls för att skapa en stolthet och samhörighet i Fisksätra, samtidigt som det ger möjlighet att visa upp det rika kultur- och föreningslivet. Årets Mitt 133-festivalen pågår i tre fartfyllda dagar mellan 10 och 12 juli, med ett brett innehåll av aktiviteter med allt från sport, dans, uppträdanden och mycket mer, där det i skrivande stund är den avslutande fredagen.

Läs om festivalens tider platser, aktiviteter och händelser på Stena fastigheters webbsida.

Sidan uppdaterades: