Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Spadtag för nytt kvarter i Orminge

Ett spadtag för nya bostadsprojektet vid Orminge centrum. Totalt ska 147 hyresrätter byggas, där även trygghetsbostäder och verksamhetslokaler ingår. Bild: Mats Gerdau (M), kommunstyrelsens ordförande, Görel Hällqvist, chef nyproduktion, Sveafastigheter och Rikard Hansson, vd Hanssons Hus Entreprenad AB.

Peng direkt – ekonomiskt stöd till ungdomars kulturprojekt

Är du mellan 13 och 20 år och vill pröva på att genomföra ett eget mindre kulturprojekt? Då kan du ansöka om stipendiet Peng direkt på högst 10 000 kronor. Det kan exempelvis handla om att arrangera en konsert, göra en utställning eller starta en skrivarstuga. Stipendiet kan sökas när som helst under året.

Ansökan öppen för yrkesinriktad utbildning på komvux

Nu är det dags att söka till de yrkesinriktade gymnasiala programmen på komvux. Nytt inför kursstart i januari 2025 är att Nacka kommun har ett gemensamt utbud med Stockholms stad och Värmdö kommun som gör det enklare för dig som Nackabo att söka i alla tre kommuner.

Välkommen att anmäla dig till årets Seniordag

Seniordagen arrangeras en gång om året för att sprida kunskap om hälsosamt åldrande och välbefinnande. Nu är anmälan öppen till årets Seniordag 18 oktober. Årets tema är Livskraft och gemenskap – en resa mot hälsosamt åldrande i Nacka.

Provkörningar på Saltsjöbanan

SL genomför just nu provkörningar på Saltsjöbanan längs sträckan Solsidan till Saltsjö-Duvnäs och Saltsjöbaden till Igelboda. Tågen körs i ordinarie hastighet.

Visar 5 av 1076 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: