Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Bergunderhåll på Hästholmsvägen

Kommunen genomför kontinuerligt inspektion och underhåll av bergsbeståndet och just nu pågår ett underhållsarbete vid bergskärningen längs Hästholmsvägen, vid bron mellan Henriksdal och Danviksklippan.

Legionella -vad är det och så skyddar du dig

Legionellabakterien är vanligt förekommande i jord och vattensamlingar. Infektion kan orsaka allvarlig lunginflammation som kallas legionärssjuka, eller mildare febersjukdom som kallas pontiacfeber.

Framtidspodden – Mitt Nacka

Fram till sommaren 2025 modererar Nacka kommun en dialog med alla som bor, arbetar, lever eller har ett intresse för Nacka – Framtidsdialog Nacka. Som del av detta lanseras en podd i syfte att samla goda idéer och att ge dialogen näring. Ambitionen är att skapa större delaktighet, ett inkluderande samtal och att finna vägen mot en ljus framtid.

Parkbänkar i Orminge fräschas upp

Parkbänkarna i Centrala parken i Orminge har plockats in för uppfräschning av årets sommarjobbare i Nacka kommun. Bänkarna nymålas i regnbågens färger och placeras ut igen inför 2024 års Pride.

Nacka toppar rankning i mest hållbara kommun

I rapporten Hållbarhetsindex, som PwC nyligen publicerat placerar sig Nacka främst av kommunerna i Sverige, följt av Danderyd och Tyresö. Rapporten undersöker vilka kommuner som har bäst förutsättningar att klara Agenda 2030 på lokal nivå.

Visar 5 av 1110 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: