Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Ekot uppmärksammar Nackas AI i socialtjänsten

Sveriges Radio Ekot uppmärksammar i sin nyhetssändning Nackas pilotprojekt med AI i socialtjänsten, en utvecklingssatsning som kommer att ge socialsekreterarna mer tid till mänskliga möten.

Upptäck Hästholmsparken på Kvarnholmen

Den fina lilla utsiktparken på Kvarnholmen har friskats upp och är en välkomnande och grönskande plats i härligt öppen miljö med en fantastisk utsikt. Här finns nya planteringar, ny utsiktsplats och nya utemöbler i parken som bjuder in till flera aktiviteter.

Framtidsdialogen på Mitt 133-festivalen i Fisksätra

Mitt 133-festivalen är tillbaka vid Fisksätra torg och Fisksätra IP. Här upplever du musik, dans, sport, hoppborg tillsammans med ansiktsmålning och mycket mer. På plats fanns också representanter för Framtidsdialog Nacka, för att svara på frågor om kommunen och höra vad det finns för behov, önskemål och krav för att framtiden ska bli den bästa möjliga för Nackaborna.

Nya trafikplats Skvaltan är klar

Ombyggnaden av trafikplats Skvaltan är klar och fredagen den 5 juli öppnade Trafikverket anslutningen till Jarlaberg. Det innebär att trafikanter enkelt och smidigt kan ansluta till väg 222, Värmdöleden.

Bergunderhåll på Hästholmsvägen

Kommunen genomför kontinuerligt inspektion och underhåll av bergsbeståndet och just nu pågår ett underhållsarbete vid bergskärningen längs Hästholmsvägen, vid bron mellan Henriksdal och Danviksklippan.

Visar 5 av 1113 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: