Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Nacka toppar rankning i mest hållbara kommun

I rapporten Hållbarhetsindex, som PwC nyligen publicerat placerar sig Nacka främst av kommunerna i Sverige, följt av Danderyd och Tyresö. Rapporten undersöker vilka kommuner som har bäst förutsättningar att klara Agenda 2030 på lokal nivå.

Ny gång- och cykelväg öppnar i Orminge

En ny gång- och cykelväg öppnar upp i Orminge. Den ligger strax intill skolgården vid Ormingehus och kommer att sammanfoga olika delar av centrumkärnan i Orminge vilket också förbättrar framkomligheten.

Den tillfälliga bussterminalen i Slussen flyttar – det här behöver du veta

Från och med 19 augusti går de flesta bussarna från Nacka och Värmdö till en ny tillfällig bussterminal. Det innebär att det blir längre att gå när du ska byta mellan buss och tunnelbana.

Stadsutvecklingsdirektören avslutar sin anställning

Stadsutvecklingsdirektör Katarina Wåhlin Alm kommer att avsluta sitt uppdrag i Nacka kommun med sista arbetsdag den 31 augusti.

Granskning av två stadsutvecklingsprojekt är klar

Rapporten från den oberoende granskningen av parkerna vid stadshuset och Kyrkviken som beställdes av stadsdirektör Victor Kilén visar att det finns brister i ekonomisk uppföljning, riktlinjer och ansvarsfördelning. Skälet till granskningen var att kostnaderna ökat väsentligt utan att detta flaggats enligt kommunens rutiner.

Visar 5 av 1106 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: