Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Senaste nytt från Nacka vatten och avfall

Sommartips för dig som sorterar matavfall

När det är varmt ute ökar risken för lukt och fukt i matavfallskärl. Här får du några enkla tips på hur du hanterar ditt matavfall för att undvika detta.

Nacka vatten och avfall sluter avtal med Tiptapp för att förbättra och förenkla grovavfallsinsamlingen i Nacka

Nacka vatten och avfall kommer efter ett lyckat pilotprojekt att inleda ett samarbete med Tiptapp för att förbättra och förenkla insamlingen av grovavfall i Nacka kommun. Detta initiativ är en del av att möta målen i Nackas avfallsplan 2021-2026, som strävar efter att ge Nackaborna god service, tillgänglig insamling och tillhandahålla en hållbar och säker avfallshantering. Samverkan kommer även bidra till att förebygga avfall, då appen möjliggör återanvändning genom en bytessida.

Avfallet i Nacka fortsätter att minska

Både hushåll och äldreboenden minskar sitt avfall och skolor och förskolor minskar sitt matsvinn. Det visar den årliga uppföljningen av Nacka kommuns avfallsplan.

Nacka kommun publicerar krisbroschyr

Nu finns broschyren Om krisen kommer till Nacka – var förberedd! digitalt och för nedladdning på nacka.se. Innehållet är ett stöd till alla i Nacka som vill bli bättre på krisberedskap och ger viktig information om vad som gäller lokalt vid en samhällskris. Broschyren är en del av kommunens satsning för att vi tillsammans ska vara så förberedda som möjligt om det uppstår en allvarlig samhällskris i Nacka.

Stängt på Östervik kretsloppscentral måndag 17 juni

Östervik kretsloppscentral håller stängt måndag 17 juni efter att ett misstänkt explosivt föremål hittats. Besökare hänvisas till Boo eller Älta kretsloppscentral.

Visar 5 av 171 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: