Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Idag, 11 oktober, lanserar vi hälsokartan

Upptäck härliga promenadslingor som utgår från Nacka stadshus. Det finns slingor som passar alla, från dem som tar fem minuter att gå till dem som tar 60 minuter. Passa samtidigt på att vara med i vår hälsoutmaning och vinn fina priser!

Vad är hälsokartan?

Hälsokartan är åtta olika promenadslingor som utgår från stadshuset. Tanken är att du ska inspireras till att exempelvis ta en promenad på lunchen eller ta ett promenadmöte med en kollega. Kartan kommer att uppdateras löpande med information och rolig kuriosa.

Här hittar du kartorna.

Höstens hälsoutmaning

Hälsoutmaningen pågår mellan 11 oktober och 30 november och går ut på att samla lotter, och få bättre hälsa så klart. För varje promenadslinga som du går får du ett visst antal lotter. Ju fler lotter du samlar desto större chans till vinst!

  • Promenadslinga 5 minuter som du går fyra gånger ger en lott.
  • Promenadslinga 20 minuter som du går minst två gånger ger en lott.
  • Promenadslinga 45 minuter som du går minst två gånger ger två lotter.
  • Promenadslinga 60 minuter som du går minst två gånger ger tre lotter

Du räknar själv ihop hur många lotter du promenerat ihop och skickar in antalet till halsopepp@nacka.se. Du kan delta med högst sju lotter. Fem vinnare dras efter tävlingens avslut.

Vinsten är valfritt presentkort på 500 kronor hos Naturkompaniet, Life-butiken, Njuta spa, Yasuragi eller Stadium. Vinnarna kontaktas av oss via e-post.

Lycka till!

Sidan uppdaterades: