Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Dags för årets medarbetarundersökning

Den 17 september mejlas årets medarbetarundersökning ut till samtliga medarbetare. Besvara undersökningen så snart som möjligt, och senast den 11 oktober, dina synpunkter är viktiga!

Medarbetarundersökningens resultat är en viktig hörnsten i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Undersökningen ger medarbetare och chefer ett konkret underlag för att följa upp och diskutera styrkor och förbättringsområden utifrån resultaten.

Genom medarbetarundersökningen följs kommunstyrelsens fokus för personalområdet upp: Nacka är en attraktiv arbetsgivare med kompetenta, motiverade, stolta och friska medarbetare.

Nytt i årets undersökning är framförallt en uppföljning av de 24 friskfaktorer som Suntarbetsliv tagit fram för friska arbetsplatser. Frågor kopplade till området likabehandling, arbetsmiljöarbete och fler frågor kring ledarskap och medarbetarskap kommer följas upp under våren. Läs mer hos Suntarbetsliv.

Dina svar är konfidentiella

För att garantera att dina svar är konfidentiella har Nacka kommun gett Zondera uppdraget att genomföra undersökningen och analysera resultatet. Nacka kommun tar endast del av det färdiga resultatet där inga enskilda personer kan urskiljas.

Sista svarsdag är den 11 oktober

Sista dag att besvara medarbetarundersökningen är den 11 oktober, men svara gärna så snart som möjligt! Undersökningen tar cirka 10 minuter att svar på.

Tillgång till resultatet

Du som medarbetare kommer att få tillgång till resultatet för din grupp i slutet av oktober via en länk som kommer direkt från Zondera. Chefer och fackliga företrädare får tillgång till resultaten den 24 oktober. Resultatutskick till de som är chefer för chefer är den 22 oktober.

Medarbetarundersökningen ger underlag för riskbedömningar och handlingsplaner för att förbättra arbetssätten, arbetsmiljön och verksamheten i sin helhet. Handlingsplanerna ska vara klara senast den 13 december.

Sidan uppdaterades: