Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
April

Susanne Nord och Andreas Totschnig går vidare mot nya utmaningar

Utbildning- och arbetsmarknadsdirektör Susanne Nord och miljö- och bygglovsdirektör Andreas Totschnig slutar i Nacka kommun för att ta sig an nya utmaningar.

Susanne Nord har arbetat 17 år i Nacka och blev direktör 2011. I slutet av september går hon vidare mot nya utmaningar.

- Jag är stolt över mycket från den tid som jag har arbetat i Nacka, bland annat att jag tillsammans med skickliga direktörer, chefer och medarbetare lyckats skapa enastående och oftast långsiktiga resultat som håller över tid. Jag har fått vara med att bidra till att lägga det stora och mångfacetterade pusslet i en kommun som har en tydlig rörelse framåt och uppåt.

Susanne berättar också att Nackas styrmodell varit mycket betydelsefull, där vår grundläggande värdering är att vi ska tro på våra barn, elever, kunder, invånare, medarbetare, chefer och direktörer och att alla kan och vill ta ansvar för sina vägval i livet.

- Det är ett oerhört sympatiskt sätt att arbeta med människor och ett sätt att tydliggöra högt ställda mål och förväntningar. Styrmodellen bidrar till ett tydligt ledarskap och gör att kvaliteten är hög i allt vi gör.

Andreas Totschnig har arbetat i Nacka i 18 år och avslutar sin anställning i kommunen i slutet av juli. Andreas har varit en del av hela Nackas stadsutveckling och haft fokus på Nacka som helhet.

- Jag är stolt över mycket från min tid i Nacka, bland annat att ha varit drivande bakom Nackas översiktsplan från 2012 som pekar ut den riktning som Nacka fortfarande arbetar efter. Jag har haft förmånen att kunna följa många projekt från idé till genomförande, oavsett typ och storlek. Jag är glad över att ha fått arbeta med alla härliga medarbetare och kollegor under mina år i Nacka, den samlade kompetensen i Nacka är fantastisk! Att jag nu väljer att gå vidare är för att ta nästa steg i min utvecklingsresa.

­­­­­­Lycka till med kommande utmaningar

- Jag vill önska Susanne och Andreas stort lycka till med kommande utmaningar och samtidigt tacka dem för deras långa och viktiga tjänst för Nacka och Nackas invånare. De verksamheter som de håller i idag är i absolut toppklass i nationell jämförelse, säger stadsdirektör Victor Kilén.

Sidan uppdaterades: