Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Maj

Nyheter i kommunens organisation

Victor Kilén har fattat beslut om ett antal justeringar i kommunens organisation. Justeringarna gäller från och med tisdag den 1 juni.

Juridik- och kanslienheten upphör och istället bildas juridik- och kanslistaben som en samlad stab för det juridiska området och för ärendehanteringen till kommunstyrelsen och kommunfullmäktige. Juridik- och kanslistaben leds av en enhetschef som får kanslidirektören som chef. Engin Ceylan blir chef för juridik- och kanslistaben och Sidrah Schaider blir kanslidirektör.

Administrativa serviceenheten får ett utökat uppdrag med ansvar för ärendehanteringen till övriga nämnder och hanteringen vid valen. Enhetens namn ändras till nämnd­adminis­tra­tiva enheten med Anders Fredriksson som chef.

Ledningsstaben bildas som en samlad enhet för stödet till framförallt stadsdirektören och för trygg- och säkerhetsområdet. Ledningsstaben leds av stabschef Henrik Ahl som har stadsdirektören som chef.

Dessutom bildas staber för ekonomi- och finans, HR, kommunikation och digitalisering.

Kundserviceenheten får ansvar för idrotts- och lokalbokning, den handläggning av kundservice som idag har hanterats av den administrativa serviceenheten samt stödet för näringslivsutvecklingen.

Länk till organisationsskiss.

Sidan uppdaterades: