Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nytt för dig som medarbetare

Här är alla nyheter som går ut i det centrala nyhetsflödet för medarbetare. Har du en nyhet som du vill ska nå alla? Kontakta webbsupport@nacka.se.

Ny omgång av Ledarskapsakademin är i gång

I Nacka erbjuder vi en ledarförberedande utbildning för dig som är intresserad av att utvecklas och att utveckla Nacka. Utbildningen pågår under ett år och nu har årets omgång precis inletts.

Nytt klimat- och miljöprogram ute på internremiss

Ett förslag på Nacka kommuns nya klimat- och miljöprogram är nu ute på internremiss fram till den 7 november. Under internremisstiden finns möjlighet för anställda i Nacka kommun att inkomma med synpunkter och inspel på programmet.

Oskar Sjögren: Årets förädlingschef och visionär ledare på YBC

Oskar Sjögren, rektor på YBC, Young Business Creatives, utsågs i våras till Årets förädlingschef. Med ett starkt engagemang och som en förebild för både elever och personal, arbetar han för att skapa en trygg och inspirerande arbetsmiljö. På YBC har Oskar utvecklat det innovativa programmet Business Creatives som en modern och hållbar ersättning till Ung Företagsamhet.

Kommunens digitala mognad ökar - men utmaningar finns

Resultatet av årets mätning av Nacka kommuns egen digitala mognad - en ökning på 4,6% - visar på en fortsatt positiv utveckling. Bättre styrning och effektivitet genom objektförvaltningen och uppskalning av digitala initiativ ger positiv effekt. Men utmaningar finns, inte minst ekonomiska, för att kunna realisera en riktigt effektiv förvaltning och möta förväntningarna på service som Nackaborna har på oss.

Stadsutvecklingsdirektören avslutar sin anställning

Stadsutvecklingsdirektör Katarina Wåhlin Alm kommer att avsluta sitt uppdrag i Nacka kommun med sista arbetsdag den 31 augusti.

Visar 5 av 419 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: