Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Gatuförvaltare till enheten offentlig utemiljö

Nacka kommun, Förvaltning utemiljö

Gatuförvaltare till enheten offentlig utemiljö

Vi söker nu en dynamisk och engagerad gatuförvaltare! Anslut dig till oss i denna spännande och utmanande position för att spela en nyckelroll i att forma Nackas framtid.

Inom enheten offentlig utemiljö finns grupperna Natur- och stadsmiljöutveckling, Park- och naturunderhåll, Gatu- och vägunderhåll, Förvaltning utemiljö och Stöd offentlig utemiljö. I gruppen förvaltning utemiljö som din placering blir finns 8 engagerade medarbetare som specialiserar sig på förvaltning av vår omfattande infrastruktur med gator, parker, gatubelysning,  naturområden och byggnadsverk. 

Ditt uppdrag
I rollen som gatuförvaltare ansvarar du för att långsiktig planera underhåll, reinvesteringar och driva anläggningsentreprenader i en beställarroll, och du ansvarar även för upphandling och avtalsuppföljning. Du kommer vara sakkunnig och samverka med de stadsbyggnadsprojekt som genomförs av anläggningsenheten, främst genom att hantera avsteg från kommunens tekniska handbok i samverkan med anläggningskompetenser. Du kommer även medverka vid besiktningar och övertagande av de utbyggda anläggningarna. 

I rollen ingår att vara bollplank med gruppen Gatu- och vägunderhåll och stödja med drift- och underhållsinformation, både i text och kartor. Du kommer även förväntas löpande hantera inkomna synpunkter och felanmälningar samt ha kontakt med medborgarkontakt.

Andra viktiga arbetsuppgifter är att skriva fram tjänsteskrivelser för att årligen få medel till reinvesteringar och rapportera ekonomi och framdrift månadsvis i kommunens projektstyrningsverktyg. Du ska även medverka i att besvara planremisser och andra frågor ur gatuförvaltningsperspektivet.

Är det här du?
Du har en god förmåga att samarbeta med interna och externa partners och du bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du har förmåga att lyssna på medborgarnas behov och synpunkter och har alltid en vänlig, professionell inställning.

Du förväntas även vara drivande i att hitta smarta lösningar och prioritera åtgärder som bidrar till hållbar utveckling och effektiv service inom ditt uppdrag. 

Din erfarenhet
- Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av liknande uppdrag.
- Högskoleutbildning inom väg- och vatten- eller anläggningsteknik eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
- B-körkort är ett krav

Meriterande
- Dokumenterad vana att skriva beslutsunderlag till politiska nämnder eller styrelser
- Vana att hantera och arbeta i GIS system
- Vana vid projektrapportering.  

Vi erbjuder 
I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Intresserad? 
Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef på fredrik.sandell@nacka.se eller telefonnummer 08-718 88 22.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Urvalet kommer att ske löpande och denna tjänst kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är 7 juli. 

Nacka är en av Sveriges mest attraktiva och välrenommerade kommuner. Med fokus på mål, resultat, hållbart medarbetarengagemang och ständig utveckling strävar Nacka efter att bli bäst på att vara kommun. Nacka kommun är arbetsgivaren för dig som med stor frihet förnyar och gör skillnad.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning:
Heltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Löneform:
Månadslön
Antal lediga befattningar:
1
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Nacka
Län:
Stockholms län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2024/108
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via kommunens växel, , 087188000(vxl)
Publicerat:
2024-06-17 00:00:00
Sista ansökningsdatum:
2024-07-07

Kontakt

Fredrik Sandell

087188822

Sidan uppdaterades: