Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nacka seniorcenter Ektorp söker sjuksköterska

Nacka kommun, Välfärd samhällsservice, Nacka seniorcenter, Ektorp

Nacka seniorcenter Ektorp söker sjuksköterska

Vill du arbeta i en kommun med gott rykte där du får möjlighet att jobba tillsammans med engagerade kollegor och chefer och göra skillnad för våra äldre? Vill du utvecklas i din yrkesroll, styra över din arbetsdag och endast arbeta dagtid? Då ska du söka till Nacka seniorcenter Ektorp! 

Ditt uppdrag

Nacka seniorcenter Ektorp söker nu en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som genom din kompetens och trygghet gör stor skillnad för de boende. Rollen som sjuksköterska inom äldreomsorgen är komplex och kräver stort eget ansvar. Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska på våra äldreboenden är du spindeln i nätet kring våra kunders hälso- och sjukvårdsinsatser. Läs mer om Nacka Seniorcenter Ektorp här. 

Rollen omfattar, men är inte begränsad till: 

  • Hälso- och sjukvårdsansvar för våra kunder 
  • Coachning och handledning av omvårdnadspersonal 
  • Effektivisering och kvalitetsutveckling av verksamheten 
  • Teamarbete 

Du ingår i ett team med sjuksköterskor, omsorgspersonal samt fysio- och arbetsterapeut som genom dagliga avstämningar och ett när samarbete tillsammans arbetar för att ge våra kunder en trygg tillvaro. 

Din erfarenhet 

För att vara aktuell för rollen krävs: 
• Legitimerad sjuksköterska 
• Meriterande om du har arbetet som sjuksköterska i några år 
• Meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg och särskilt boende 
• Meriterande med kunskap inom palliativ vård 

Är det här du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom yrket och gärna med erfarenhet av att arbeta inom särskilt boende. Det är även meriterande om du har specialistutbildning inom demenssjukvård och/eller palliativ vård.  

För att lyckas i rollen ser vi att du förstår hur din roll påverkar verksamhetens helhet och du möter utmaningar som uppstår på ett ödmjukt och engagerat sätt och hittar lösningar tillsammans med teamet. I och med att vi ständigt utvecklar vår verksamhet och våra arbetssätt är det viktigt att du har förmåga att arbeta självgående samtidigt som du tillsammans med andra kan driva utvecklingen framåt. Du är van att handleda andra och dela med dig av dina kunskaper. Utöver ovan har du goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.  

Vi erbjuder 

I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. 

Vidare erbjuder vi:  
• Bra schema med tjänstgöring dagtid. 
• Kontinuerlig kompetensutveckling utifrån kundernas och verksamhetens behov. 
• Stora karriärmöjligheter, som sjuksköterska kan du bland annat gå vidare till en chefskarriär. 
• Bra ledning och korta beslutsvägar där din chef finns nära till hands för stöd och bolla idéer.  
• Ett tätt samarbete med läkare och chefer där gemenskap och stöd är en naturlig del av vardagen 
• Friskvårdsbidrag, gym och förmånscykelserbjudande bland annat.

Utdrag från belastningsregistret

Utdrag ur Polisens belastningsregister för skola och förskola krävs i samband med anställning. Vi ber dig att välja "digitalt registerutdrag" för snabbare hantering. Begär utdraget i samband med att du skickar in din ansökan då handläggningstiderna kan vara långa.  

Intresserad? 

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan!

Tillträde snarast. 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas. Urvalet kommer att ske löpande och denna tjänst kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är 2024-05-20. 

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Ranhem på frida.ranhem@nacka.se eller +46704319923. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Therese Prohorenko på e-post therese.prohorenko@nacka.se eller på telefon 08-718 89 82 
 
Vi ser fram emot att få din ansökan! 

Nacka är en av Sveriges mest attraktiva och välrenommerade kommuner. Med fokus på mål, resultat, hållbart medarbetarengagemang och ständig utveckling strävar Nacka efter att bli bäst på att vara kommun. Nacka kommun är arbetsgivaren för dig som med stor frihet förnyar och gör skillnad.

Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med särskilda behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fyra affärsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 600 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning:
Heltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Löneform:
Månadslön
Antal lediga befattningar:
1
Sysselsättningsgrad:
100
Ort:
Nacka
Län:
Stockholms län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2024/212
Facklig företrädare:
Yvette Forssmark, Vision, 087189168
Vårdförbundet, Emma Jonsson (central ombudsman), emma.jonsson@vardforbundet.se
Publicerat:
2024-05-02 00:00:00
Sista ansökningsdatum:
2024-05-20

Kontakt

Therese Prohorenko

+4687188982

Nina Ehn

+4687189931

Frida Ranhem

+46704319923

Sidan uppdaterades: